This page is hosted for free by cba.pl, if you are owner of this page, you can remove this message and gain access to many additional features by upgrading your hosting to PRO or VIP for just 5.83 PLN.
Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

Dożynkowy Chleb ze Staszowa.

Ten post poświęcony jest dożynkowemu chlebusiowi.
Chlebuś w kształcie koła.
To było coś wspaniałego zobaczyć te dożynkowe chlebusie.

 Z napisem na środku 
” Święto Chleba „.
Tak smakowicie wyglądał, że miałam wielką ochotę go spróbować, przed tym spróbowaniem powstrzymał mnie mąż. Jak ten chleb będzie wyglądać z wygryzioną dziurą. Bo jak tu nie spróbować tak pięknie wyglądającego chlebka.  O chlebusiach na straganach będzie kolejny post. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

  1. Też bym sie skusiła;) hihu

  2. Mnie przed tym skuszeniem powstrzymał mąż.
    Gdyby nie on pewnie w chlebie byłaby olbrzymia dziura.
    Serdecznie pozdrawiam:)*

  3. Prześlicznie ozdobione te chlebusie. Też bym chętnie ich spróbowała, choć nie jadam chleba pszennego.
    Serdeczności.

  4. Dożynkowy chleb wygląda bardzo apetycznie.
    Bardzo piękny post.
    Widzę, że masz nową szatę graficzną bloga. Bardzo estetyczna. Pismo przejrzyste i bardzo ciekawa oprawa zdjęć.
    I jeszcze coś. Twoje zdjęcia są wyostrzone. Czy robisz retusz?
    Pozdrawiam serdecznie:)*

  5. Tak cudnie ozdobionego pieczywa tom jeszcze nie widziała.

  6. Niestety jestem zmuszona skasować swojego bloga. Obiecuję odezwać się wkrótce.
    Pozdrawiam ciepło :)

  7. Oj to prawda, wyglądał bardzo apetycznie.
    Cieszę się, że szata graficzna mojego bloga ci się podoba.
    Serdecznie pozdrawiam:)

  8. Piękne i na pewno znakomicie smakują.
    Pozdrawiam serdecznie:-)

  9. Takie chlebki zachęcają do zrobienia w nich „dziury ” :)

Dodaj komentarz

Your email address will not be published.

*